Johne Lennone, Beatles � díky !

6 komentářů

Pepa D.
19. února • 15:03

Ahoj Ríšo,
tak ouplně náhodou jsem objevil tuto stránku a maně vzpomenul na naše společná studentská léta a hudební začátky tak mocně inspirované brouky a zároveň na naše náhodné loňské setkání po mnoha letech na Tvé poutavé produkci!
A jestli jsi náhodou čirou shlédl před několika dny v TV mimořádně dobré dramatické stvárnění úseku života obou protagonistů Beatles s více či méně úspěšným (to dle individ. pojetí a náhledu) naznačením jejich niterního života a vztahu, jež se do silné míry prolínal v jejich tvorbě ale i životě, muselo Tě to taky nadchnout... Nedáme někdy řeč? Zdraví Tě Pepa D.

Blanka
20. září • 15:51

Richarde...to bylo svetovy!!! Nejlepsi clanek, jaky jsem kdy cetla!

JoRiPaGe
20. září • 14:38

Nemám co dodat...bylo řečeno vše...Děkuju
All we are saying is give peace a chance!

misulecka.f
20. září • 10:56

jak se říká, mluvíš mi z duše..Ale takhle bych to nikdy nenapsala. Je to pro mě hrozně důležitý vědět, že v tom nejsem sama kdo to tak cítí..

Gina
11. prosince • 19:52

Svata pravda. Krasu Lennonova umeni nemuze ovlivnit jeho smutny zivot. Jeste stesti, ze nas je vic, kteri si radeji berou od zivota to krasnejsi.

Maurina
11. prosince • 14:59

Děkuji Richardovi za vyznání Beatles a zvláště Johnu Lennonovi. Vstoupily mi do očí slzy při tomto vyznání, protože je i mým. Nebyla to jenom skvělá hudba, v jejich písních o lásce a obyčejných věcech byla celá filosofie nenásilí, dobra, pochopení a soucitu. V šedesátých letech, kdy i mně bylo "náct", snad ani toho nebylo tolik třeba, jako v dnešní době. Nebo jsme svět viděli lepší růžovými brýlemi mládí. Beatles ale pro mně znamenají ten lepší svět. John, přesto že byl rozporuplná osobnost, byl v nitru citlivý a spravedlivý člověk. I já mu děkuji, i všem Beatlům, že se vyskytli v "mé" době, že byli a zůstali pro mně mému srdci nejmilejší.

Doporučujeme

Články odjinud