Johnny Depp: Moje děti by si mohly jednou má tetování pověsit na zeď

Johnny Depp: Moje děti by si mohly jednou má tetování pověsit na zeď

Herec Johnny Depp nemá o bláznivé nápady nouzi. Nejnovějším excesem hollywoodské hvězdy byla debata o osudu jeho tetování. Představitele filmového piráta Jacka Sparrowa totiž fascinují vlastní obrázky v kůži a rád by je zachoval příštím generacím. Po smrti by je tak mohli nechat zarámovat a jeho dvě děti by si toto umění pověsily na zeď.

„Původně jsem chtěl, aby mě rozprášili v horách, aby mohli lidé sledovat, jak se to víří. Mohlo by to lidi pobavit. Nebo by možná mohli zachránit má tetování. Protože by to mohlo být revolučním zvratem událostí, k nimž dojde po smrti. Zachovejte tetování, udělejte formaldehydové rámečky, v nichž se to uchová a vypne, to není tak šíleně, ne? Ne. Není to nic vražedného. Je to naprosto skvělý nápad. Dokážete si to představit? Co to je? Ach, na té zdi jsou tetování mého otce,“ uvažoval Johnny o osudu svého těla v interview pro magazín Times.

Na počátku června herec oslavil půlstoletí života.

„Je to skvělé. Chci říct, myslím, že kdykoli se probudíte a pořád jste v pořádku, je to dobré. Pokaždé, když se můžete nadechnout a vydechnout a nadechnout znova, je to dobré, padesátka je, no, v pořádku, proč ne?“ dodal americký herec.

Doporučujeme

Články odjinud