Jon Bon Jovi odvedl fanynku k oltáři

Jon Bon Jovi odvedl fanynku k oltáři

Branka Delic na svůj svatební den prý nikdy nezapomene. Jak by mohla. Brala si přece milovaného Gonzala Claderu. Jenže! Fanynka skupiny Bon Jovi se vdávala v Las Vegas, kde stejného dne koncertovali její milovaní hudebníci. K oltáři ji tak odvedl sám frontman Jon Bon Jovi.

Jednapadesátiletý hudebník se v roce 1989 ženil s Dorotheou Hurley ve vegaské svatební kapli Graceland. Branka před časem rozjela kampaň na internetu, která měla Joviho přesvědčit, aby ji ve stejné kapli odvedl k oltáři. Sen se jí splnil.

„Mám vzpomínky na celý život, na tohle nikdy nezapomenu. Tak úžasný muž si udělal čas během svého náročného programu a dovedl mě k oltáři… Jone… Smekám!“ napsala Branka Delic na Twitteru.

Na webu BonJoviWalkMeDownTheAisle.com přesvědčovala fanoušky i samotného Jona dva měsíce.

Zpěvák pak na Twitteru novomanželům osobně pogratuloval a vyvěsil tam fotografii z cesty k oltáři. „Branko a Gonzalo! Mějte spolu celoživotní štěstí, lásku a vzpomínky – Navždy!“ napsal Jon Bon Jovi s odkazem na svou píseň Always (Navždy). Se skupinou Bon Jovi v sobotu koncertoval v lasvegaské MGM Grand Garden Aréně.

Foto: Twitter

Doporučujeme

Články odjinud