Jsem milenka ženatého muže. Co mě čeká za budoucnost?

Jsem milenka ženatého muže. Co mě čeká za budoucnost?

Pro většinu okolí jsem dominantní šéfka malé firmy, ze které mají podřízení docela vítr. Tato pověst mi vyhovuje, protože se stydím za to, jaká jsem doopravdy – submisivní naivní holka, která věčně čeká na telefonu na jediné: „Dnes večer mám volno, přijedu.“ Taková je realita, když jste milenkou ženatého muže.

Už od puberty mě víc než vrstevníci přitahovali starší kluci. Připadalo mi, že si s nimi mám co říct. Moji dosavadní partneři byli vždy starší minimálně o deset let. Teď je mi třiatřicet a muž, kterého miluju, letos oslavil padesátku. Bohužel ji slavil se svou ženou a celou rodinou. Já jsem přišla na řadu až o týden později - „na služební cestě“.

S Petrem jsme se seznámili klasicky v práci – naše firma pro něj zpracovávala reklamní zakázku. Nad návrhy jsme se několikrát sešli u oběda, pak se z toho staly večeře a po jedné z nich jsme spolu skončili u mě doma. Sex byl úžasný, co si budeme povídat – chlap po padesátce už nemá kam spěchat, nemyslí jen na své uspokojení a má spoustu zkušeností. Hned napoprvé věděl, jak na mě, a já jsem jeho kouzlu beznadějně propadla.

Věděla jsem, že je ženatý, a zpočátku jsem naše schůzky – které se staly pravidelnými – brala jako pouhé sexuální povyražení. Postupně jsem se ale do Petra zamilovala, i díky tomu, že se ke mně choval moc hezky, ne k jako pouhé milence. Je to už rok, co se scházíme, a já proti němu dodnes nemůžu říct nic špatného. Naopak, je to férový chlap a jeho žena vlastně musí být šťastná, že ho má. Na rovinu mi řekl, že se s ní nerozejde a ať od něj nic nečekám. Ale když jsem s ním, dává mi pocit, že jsem pro něj v tu chvíli jediná, a snaží se, aby společně strávený čas byl jen náš.

I přesto si ale často připadám v podstatě jen využívaná. Nemůžu si po večerech plánovat vlastní program – jen sedím doma a čekám, jestli zavolá. Nikdy neví předem, zda bude mít čas a možnost být se mnou. Jeho manželka nic netuší a on se důsledně snaží, aby to tak zůstalo. Neví o nás ani nikdo z mých přátel. Tvářím se jako zaměstnaná kariéristka, která všechen čas věnuje práci a občas si najde někoho pouze pro jednorázové uspokojení. Divím se, že mi to všichni věří, protože samotné mi připadá, že jsem čitelná jako kniha.

Poslední dobou čím dál víc přemýšlím o budoucnosti, rodině, dětech, a vím, že s Petrem se ničeho podobného nedočkám. Zároveň ale nemám sílu ho opustit – miluju ho a ve všem je pro mě ztělesněním muže, jakého si po svém boku představuju. Už jsem uvažovala i o tom, prozradit vše jeho ženě, samozřejmě anonymně. Byla by tu pak naděje, že se jejich manželství rozpadne. Mají už dospělého syna, a tak přece není důvod, proč by spolu měli zůstat napořád. Ale nemám k takovému kroku odvahu – hlavně proto, že by Petr určitě poznal, kdo naše tajemství prozradil. A pak už by se mnou třeba nechtěl být. Nevím, co mám dělat.

Podle dopisu čtenářky Ivany (33) z Pardubic

-------------------

Dokážete Ivanu pochopit, nebo ji odsuzujete a myslíte si, že je potvora? Napište nám svůj názor.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud