6
Fotogalerie

Jsem slevoholička. Miluji totiž slevy.

SLEVA je prostě magické slovo, na které slyší skoro každá žena. Na chvilku zapomeňme na fenomén kolektivního nakupování a pojďme se podívat na slevy týkající se jednotlivých kousků dámského šatníku. Přiznejme si, že my ženy prostě milujeme, když můžeme nakoupit „výhodně“ a získat ten blažený pocit, že jsme tolik neutratily.

Kam za slevami?

Samozřejmě, že můžete vyrazit ven a brouzdat se po obchodech a obchodních centrech, ale ruku na srdce, komu by se v tomto hezkém počasí chtělo? Lepší je pustit si doma klimatizaci, namíchat si koktejl a nakupovat online. Protože, ruku na srdce, oblečení a doplňků nemáme nikdy dost. Pojďme se spolu naladit na příchod léta a oživit svou skříň kousky, které potěší zejména svou cenou.

Máte-li ráda značkové kousky ve svém šatníku, nemělo by vám tam chybět asymetrické triko s květinovým potiskem od Miss Sixtys úžasnou slevou 47% či originální sluneční retro brýle od Diesel se slevou 60%.

Pokud jste ten typ ženy, který se nebojí ukázat originalitu a svůj osobitý vkus, zkuste módu od světoznámého amerického pop artového umělce Andy Warhola. Pořiďte si od něj letní tílko s Cambellskou polévkou za super cenu z kolekce světoznámé značky Pepe Jeans a rozhodně tím zaujmete své okolí.

Zapomínat bychom neměly ani na doplňky, které často oživí náš outfit a dokáží udělat doslova zázraky. V pozitivní tyrkysové barvě se vám určitě zalíbí moderní hodinky Bench s analogovým displejem, ochranou proti poškrábání a parádní 36% slevou či řetízkový náhrdelník French Connection, který způsobem spojení jednotlivých ok připomíná vánoční papírový řetěz. Skládá ze dvou zaltých a jednouho černého řetízku, které jsou spojené praktickou sponou. Koupit si ho můžete nyní za víc než půlku původní ceny!

Na opálené nožky Romantické Keds botky na klínu s 58% slevou a kamarádky budou zírat.

Pokud opravdu nechcete vyprázdnit svoji peněženku a zruinovat si svůj účet, není nic jednoduššího než sednout si k počítači a začít klikat na „Chci to“! Vyplatí se vám to…

Váš Zoot

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud