Jsem těhotná, ale omylem, svěřila se Radka Fišarová

Jsem těhotná, ale omylem, svěřila se Radka Fišarová

Na konci ledna porodí muzikálová zpěvačka Radka Fišarová (33) svého prvního potomka. Co to bude, zatím ještě neví. Je teprve ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Na miminko se ale moc těší, i když ho s přítelem, hercem Jiřím Hánou, vůbec neplánovali.

"V podstatě to byla opravdu náhoda, malý omyl. Neplánovali jsme to. Ba naopak. Říkala jsem si, že by bylo lepší, kdyby k tomu došlo, až dozkouším muzikál Quasimodo. Ale stalo se. Je mi třiatřicet, a tak je to malý zázrak, že se to vůbec povedlo," svěřila se zpěvačka Korzu.

V muzikálu i nadále setrvává a zkouší roli matky Esmeraldy. Alternuje ji kolegyně Vanda Károlyi Konečná. O tom, že by mohla nedbalostí potratit, Radka prý vůbec nepřemýšlí. "Žádné komplikace si zatím nepřipouštím. Říkám si, že nejdůležitější je zdraví. Jsou věci, které zkrátka v životě neovlivníme. A tohle je jedna z nich, takže se snažím myslet pozitivně, proč také jinak," tvrdí.

Protože jde o její první miminko, je jí jedno, jakého pohlaví bude. Jako každá správná matka si prý hlavně přeje, aby bylo zdravé. "Po ničem jiném netoužím. Je mi jedno, zda to bude holka, nebo kluk. Bude to můj malý zázrak. Pokud vše proběhne v pořádku, pak budu naprosto šťastná a spokojená.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud