Jsem zakletá do rolí maminek, zoufá si Geislerová

Jsem zakletá do rolí maminek, zoufá si Geislerová

Film Divnovlásky podle knihy Ireny Obermannové, ve kterém exceluje Aňa Geislerová (33), byl na letošním festivalu Novoměstský hrnec smíchu vyhlášen za nejlepší televizní komedii. Aňa v něm hraje rozvedenou spisovatelku, která sama vychovává své dvě dcery.

"Moje hrdinka je v podstatě nemožná, chvílemi bych ji pořádně propleskla. Ale zase pro ni mám pochopení. Kolem mě je mnoho žen, které samy vychovávají děti a jsou z toho na nervy. Tato tematika nás prostě obklopuje. I já jsem vyrůstala v rozvedeném manželství," svěřila se Geislerová Korzu.

Herečku potěšilo, že autorka Divnovlásek pojala svůj příběh s nadhledem a humorem. "V poslední době jsem zakletá do rolí maminek. Ale asi proto, že můj život se teď odvíjí především mezi dětmi. Mému Brunovi už je pět let a Stela už sama chodí. Takže vím, co to je starat se o rodinu a o dvě děti. Ale naštěstí mám manžela. Právě při natáčení Divnovlásek jsem si uvědomila, jak je dobré být vdanou s dětmi než rozvedenou. A jak je lepší si rozvedenou matku jen zahrát," přemýšlí herečka.

Aňa teď dotočila na Slovensku televizní seriál Keby bolo keby. "A zase hraji matku, ženu na mateřské, která žije od výplaty o výplatě. Ale seriál má mnoho zvratů, takže se diváci mají na to těšit," láká Geislerová.

Doporučujeme

Články odjinud