Blogerka Theodora Flipper má kabát, který může přepásat v pase páskem a pozornost odvádí i maxi šálo

Blogerka Theodora Flipper má kabát, který může přepásat v pase páskem a pozornost odvádí i maxi šálo

Tmavé džíny si hravě dokáží poradit s problémovými partiemi.
Na podzim užijete i delší vestu s páskem.
Dopřejte si i světlý kabátek.
Vsaďte na tmavé džíny.
46
Fotogalerie

Jste majitelkou velikosti 44? V tomto byste měla na podzim chodit!

Možná nemáte proporce modelky, ale to ještě neznamená, že musíte své křivky na podzim skrývat pod neforemnými bundami a ve volných kalhotách. I s velikostí 44 totiž můžete vypadat sexy! Jak na to?

Ženy s větší velikostí by se měly vyhnout prošívaným bundám a péřovkám, které přidají dalších pár kilo navíc. Ohlížejte se tedy po kabátech, které jsou projmuté v pase, mají pásek nebo velký límec, který zaručeně odláká pozornost od problémových partií. Blogerka Nadia Aboulhosn zvolila správný kabát. Díky pásku krásně zdůraznila svou siluetu. Pozor však u velkého poprsí, tam naopak velký límec žádoucí není, projmutý pas ale rozhodně ano.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Ženy s většími stehny a zadečkem si mohou pořídit kalhoty s vysokým pasem, který postavu opticky zúží. Navíc jsou i praktické – díky tomu, že v chladnu zakrývají záda. Vybírejte však ty v tmavších barvách a s rovnými nohavicemi, které vyváží postavu. Boky díky nim nebudou vypadat tak široké jako s upnutými nohavicemi.

Výběr svetrů je také přívětivý. Vždy záleží nejen na střihu, ale i na materiálu. Raději investujte do kvalitního kašmírového či vlněného svetru, ten vám určitě padne a využijete ho kamkoliv. Uvidíte, že je lepší mít třeba jen dva kvalitní svetry než utratit peníze za haldu svetrů z umělých vláken, které pak budete nosit nerada. Pokud si vyberete trendy delší kardigan, je lepší ho přepásat páskem, a opět tak zdůraznit svou siluetu!

Doporučujeme

Články odjinud