Julia Roberts: Sebevědomí mi vrátil manžel

Julia Roberts: Sebevědomí mi vrátil manžel

Herečka Julia Roberts miluje dobré jídlo. Vědí to o ní její kolegové a dobře to ví i její manžel Danny Moder. Jeho se snažila na prvním rande vyděsit tím, že mu odhodlaně oznámila, že není jako kolegyně a rozhodně si k večeři nedá jen salát. Danny ji ale pozval na další a další rande a tento rok mají za sebou už jedenáct let manželství. Hvězda filmu Pretty Woman tvrdí, že jí manžel vrátil sebevědomí.

„Naštěstí jsem docela vřelý jedlík, což jsem přiznala před třinácti roky mému manželovi, když mě požádal o rande. ‚Připrav se na to, že neskončím jen u salátu,‘“ začala Julia v pondělí večer v hotelu Beverly Hilton, kde se herci sešli kvůli Hollywood Film Awards. A o Robertsové a její vášni pro jídlo hovořil před přítomnými Sean Penn.

Julia pak ve své děkovné řeči dále uvedla: „Více než to, je to jedinečný muž, který mě přinutil vylézt z domu a sednout na letadlo do Oklahomy a natočit tento film, a taky mě donutil věřit si zcela novým způsobem, to je můj manžel, který je dnes tady se mnou… Danny Moder. Miluju tě, zlato.“

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud