Julii Robertsovou začíná práce v Hollywoodu nudit

Julii Robertsovou začíná práce v Hollywoodu nudit

Nadmíru znuděná Hollywoodem je oscarová hvězda Julia Robertsová. Nechala se slyšet, že bude raději doma uklízet, než aby se setkávala s tamními "povrchními hvězdičkami". Hlavní hrdinka filmů Notting Hill, Erin Brockovich a Pretty Woman doslova uvedla, že je Mekka světového filmu "místo posedlosti", které je pro ni nudné a nezáživné. "Hollywood je plný narcisů, extrémních egocentriků, předsudků a nekurážných babek," uvedla herečka.

Šestatřicetiletá Julia, která nyní žije s kameramanem Dannym Moderem, podle vlastních slov toleruje temnou stránku filmového průmyslu jen proto, aby nenarušila manželovu kariéru. Prý největším omylem, který se o ní mezi lidmi traduje, je její údajná posedlost filmem.

"Nedělám nic neobvyklého nebo šíleného, abych mohla být označena za posedlou. Snažím se být dobrou manželkou, příjemnou členkou rodiny a také dobrou kamarádkou. Chci si kolem sebe vybudovat okruh příjemných a chápajících lidí, které potřebuji pro život. Nevidím v tom nic grandiózního," řekla Robertsová.

Herečka přiznala, že skutečně chtěla skončit s filmováním a zůstat s manželem doma. "Byl to jeden z mých životních paradoxů, protože jsem se právě provdala. V tu chvíli mi srdce skutečně říkalo, že chci být ženou v domácnosti," podotkla Julia, která ve svém novém snímku Mona Lisa Smile hraje profesorku, která se na dívčí koleji snaží přemluvit studentky, že kariéra je vhodná alternativa k hledání manžela. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud