Justin Timberlake má vlastní kolekcí domácích doplňků

Justin Timberlake má vlastní kolekcí domácích doplňků

Zpěvák Justin Timberlake (31) spojil síly s dlouholetou známou, interiérovou architektkou Estée Stanleyovou. Společně vytvořili kolekci domácích doplňků pro internetový obchod.

Justin je zasnoubený s Jessikou Biel. Tvrdí, že vše, co vytvořil, jsou věci, které by rád měl i ve vlastním domě.

"Kdybychom si naše výtvory nedali do vlastního domu, nemůžeme od lidí chtít, aby si je dávali do svých. A člověk nemusí utratit celé bankovní konto, aby jeho domov vypadal dobře, pohodlně a spolehlivě.

Mám rád velmi čistou, takřka moderní architekturu a zároveň by to mělo působit i teple, útulně. To není pro modernu přirozené. Ale u všech věcí, které jsme společně vytvořili, jsme se opravdu snažili tyto dvě věci skloubit. Naším cílem bylo dospět ke kusům a pokojům, které mají více tváří, v nichž se snoubí různé žánry architektury a designu," řekl zpěvák v rozhovoru pro server ElleDecor.

Kolekce se začne prodávat příští měsíc.

Timberlake není zdaleka první osobností ze zábavního průmyslu, která se pustila do návrhářství. Například sestry Mary-Kate a Ashley Olsenovy vytvořily módní kolekce pro StyleMint, televizní herečka Rachel Bilsonová navrhla boty pro ShoeMint. A její kolegyně Kate Bosworthová zase spustila internetový obchod se šperky JewelMint.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jak uvázat elegantní uzel?

ČTĚTE TAKÉ:
Nesmrtelnost rudých rtů! Inspirujte se u slavných celebrit

Doporučujeme

Články odjinud