Justin Timberlake opěvuje sex

Justin Timberlake opěvuje sex

Dlouhé čtyři roky museli fanoušci Justina Timberlaka (27) čekat na další album. Po uměleckém i komerčním úspěchu předchozího, nazvaného Justified, měla pěvecká hvězda, alespoň jak tvrdí média, zcela jiné starosti.

Několikanásobný nositel ceny Grammy totiž musel nejprve řešit bouřlivý vztah i rozchod s popovou princeznou Britney Spearsovou a pak ho víc než muzika zajímalo, zda v hollywoodské krásce Cameron Diazové skutečně našel ženu na celý život. A tak se ani vlastně nelze divit, že se právě láska, zejména v její tělesné podobě, stala pověstnou červenou nití, která propojuje všechny skladby chystaného alba, do něhož se Timberlake konečně pustil.

Už sám jeho název FutureSex/Love Sounds, svědčí o tom, co bude jeho obsahem. Přestože se má na trhu objevit až 12. září, Justin podle informací internetového serveru Dotmusic nijak nešetřil detaily o novém projektu. Jako ochutnávku nabídne posluchačům už v červenci singl SexyBack, na němž se spolu s ním podepsal i producent Timbaland (vlastním jménem Timothy Z. Mosley). Nemluvě o turné po amerických klubech, které odstartuje v srpnu, tedy krátce před zahájením prodeje alba. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud