Justin Timberlake si otevřel luxusní restauraci

Justin Timberlake si otevřel luxusní restauraci

Do pohostinství se rozhodl investovat miliony vydělané v hudebním průmyslu světoznámý americký zpěvák Justin Timberlake. "Byl to odjakživa můj největší sen. Už jako malý kluk jsem chtěl mít rychlé občerstvení, abych mohl mít hamburgerů a hranolek, kolik budu chtít," přiznal se s úsměvem. Nicméně neinvestoval své peníze do nějakého fastfoodu, ale společně s několika obchodníky si před několika dny otevřel v Los Angeles luxusní restauraci Chi.

Dvaadvacetiletý zpěvák si svůj dávný klukovský sen už částečně splnil tím, že se letos stal reklamní tváří společnosti McDonald´s. Vedle milionů dolarů mu spolupráce s gigantem mezi restauracemi s rychlým občerstvením možná vynesla i neomezený přísun hamburgerů.

"Na hamburgeru si sice i dnes rád pochutnám, ale miluju i pizzu, různé saláty a spoustu dalších jídel. Jsem všežravec," prozradil Justin.

Luxusní restaurace Chi, kterou otevřel s několika společníky v Hyatt Hotelu na Sunset Boulevardu, má být jen první vlaštovkou v jeho restauračním byznysu. "Netajím se tím, že nechci u Chi zůstat. Společně s dalšími investory a profesionály z oboru již vymýšlíme další projekty. Jedná se dlouhodobou spolupráci, takže jednou, až přestanu zpívat, možná skončím jako hoteliér nebo restauratér," podotkl přítel herečky Cameron Diazové. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud