K plážovému volejbalu patří erotické jiskření

K plážovému volejbalu patří erotické jiskření

Éře drsných chlapů zřejmě definitivně odzvání. I aktéři takových sportovní odvětví, jako jsou hokej, ragby či americký fotbal, kteří se donedávna těšili přízni slabšího pohlaví, se musejí smířit s tím, že už nevyvolávají erotické napětí.

Potvrdila to nejrozsáhlejší německá sexuální studie na zakázku výrobce kondomů Durex, jež shrnula výsledky průzkumu mezi zdejšími sportovními fanoušky.

Dvaatřicet procent z 18 000 respondentů obojího pohlaví se shodlo na tom, že na ně nejerotičtěji působí hráči plážového volejbalu. Muži se na konečném čísle podíleli jednačtyřiceti, ženy dvaadvaceti procenty.

U příslušnic něžnějšího pokolení jasně dominoval tanec, pro nějž se vyjádřilo pětadvacet procent respondentek, osmnáct procent přiřklo sexuální náboj také fotbalu, zatímco mezi muži jen čtyři procenta. Krasobruslení vyvolává erotické jiskření u necelých čtyř procent populace bez rozdílu pohlaví. Na samotném konci škály se pak nachází golf, skoky na lyžích a závody formule 1, které si shodně u mužů i žen připsaly po jednom procentu. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud