K umytí auta za příplatek striptýz

K umytí auta za příplatek striptýz

Podnikavý majitel speciální myčky aut v hlavním městě australského státu Queensland si může mnout ruce. Před jeho podnikem je stále fronta. Auta u něj totiž myjí krásné dívky nahoře bez.

Firma Bubbles and Babes (Bublinky a krásky) navíc nasadila velmi příznivé ceny. Mytí auta odbornicí jen lehce polooděnou tu stojí 940 korun a mytí kráskou zcela nahou přijde včetně erotického tanečku na klíně řidiče na pouhých 1700 korun. Místní orgány jsou bezradné, i když protestů od prudérních obyvatel okolních čtvrtí stále přibývá.

"Pokud má firma licenci na mytí aut, což tato má, tak nevím, jak bychom jim mohli jejich činnost zakázat," brání se starosta města Brisbane Campbell Newman. Profesionální mytí aut je totiž v Austrálii postižené suchem velmi kvetoucím druhem podnikání. Ve většině měst mají totiž řidiči zakázáno vodu na auta používat.

Policie potvrdila, že tato neobvyklá myčka, kterou si pořídil úspěšný majitel striptýzového baru, skutečně používá recyklovanou vodu a kromě toho je vizuálně od ostatního provozu oddělena, takže nehrozí ani to, že by ostatní řidiče nějak rozptyloval nebo pohoršoval pohled na svlečené ženy.

Doporučujeme

Články odjinud