KABO a STYL otevírají své brány již zítra

KABO a STYL otevírají své brány již zítra

13. - 15. února 2007 proběhne na brněnském výstavišti středoevropská prezentace, toho nejlepšího, co se ve světě módního, textilního a kožedělného průmyslu odehrálo za poslední půlrok a co se chystá pro další sezónu. STYL a KABO - Mezinárodní veletrhy módy a textilií jsou proslulé svým doprovodným programem. 29. ročník veletrhů přinese více než 30 přehlídek.

Veletrhy představují nové módní trendy v pojetí domácích, evropských a mezinárodních návrhářů. V únoru jeho koncepci určují trendy a kolekce pro nadcházející podzim a zimu. V rámci doprovodného programu veletrhů se konají módní přehlídky, oborové konference, semináře návrhářů, tiskové konference a soutěže módních návrhářů.

V rámci veletrhu STYL se prezentuje dámská a pánská konfekce, pletené oděvy, oděvy z kůže a kožešin, kojenecké a dětské oblečení, mladá móda, džínové a sportovní oblečení, spodní prádlo, plavky a plážové oblečení, punčochové zboží, módní doplňky, bižuterie, textilní materiály, metrový textil, bytový textil, textilní galanterie. Na veletrhu KABO naleznete obuv, koženou galanterii, doplňkový sortiment, přírodní usně, obuvnické a galanterní komponenty.

Provozní doba veletrhů je následující: 13. a 14.2. 9,00 - 18,00 h 15.2. 9,00 - 17,00 h 29. ročník veletrhů představí téměř 600 firem z 26 zemí.

Zásadní novinkou je nový Mezinárodní veletrh kosmetiky COSMETICS, který se koná současně s módními veletrhy v pavilonu G1, tedy od 14. – 15. 2. 2007. Jak už název napovídá, půjde o prezentaci přípravků a pomůcek pro péči o tělo, vlasy, solárií, vybavení salonů, wellness produkty a služby, zkrátka o kosmetiku ze všech stran. Veletrh je především pro odborníky z kosmetické a kadeřnické branže.

Pro labužníky je na 13. 2. v 19:00 připraven večer s názvem INTERNATIONAL FASHION SHOW. K vidění budou kolekce pręt-ŕ-porter designerů z tuzemska i zahraničí a bude také předáno prestižní ocenění TOP STYL DESIGNER únor 2007. Tuto jedinečnou módní show si nenechávají ujít ani významné osobnosti z módního a kulturního života.

Zdroj: BVV

Doporučujeme

Články odjinud