Kaddáfího syn miluje sexy Židovku

Jejich vztah ze všeho nejvíc připomíná osudovou lásku Romea a Julie. Svár mezi rozvaděnými rody, z nichž Shakespearův pár pocházel, je však spíš jen mírným odvarem současného nepřátelství a nesnášenlivostí, jež panují mezi Araby a Židy.

Izraelská televizní hvězda Orly Weinermanová (34), která je považována za místní herečku s největším sex-appealem, a Seif al-Islam al-Kaddáfí, o rok mladší syn libyjského diktátora, však věří, že dopadnou lépe než slavní veronští milenci. Něžnější polovina zatokaného páru se nejen v osobním, ale zejména v profesionálním životě všemi prostředky zasazuje o to, aby oba národy zapomněly na tradiční nevraživost a pokusily se o sblížení. Její přítel je v podstatně tíživější situaci. Jeho otec Muammar Kaddáfí totiž patří k zapřísáhlým odpůrcům Židů a dodnes odmítá uznat oficiální existenci státu Izrael.

Nelze se proto divit, že se oba milenci, kteří se poznali před několika měsíci, scházejí víceméně ilegálně. A pouze v zahraničí. Útočiště nacházejí na přísně utajeném místě v Itálii. Při cestě do hnízdečka lásky neustále střídají vozidla, aby znesnadnili předpokládané sledování.

Známým se svěřili, že už dokonce mluví i o svatbě. „Největší obavy máme z toho, že by Orly, aby se za něho směla provdat, mohla konvertovat k islámu,“ svěřil se jeden z hereččiných přátel izraelskému deníku Maariv. Nejen on, ale také diváci a posluchači, jimž Weinermanová přirostla k srdci, by totiž takové rozhodnutí považovali za zradu na vlastní zemi. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud