5
Fotogalerie

Kalendář Pirelli svlékl Millu Jovovich i Kate Moss

Jednou do roka má hrstka vyvolených tu čest, že je obdarována kalendářem Pirelli. Tentokrát se úkolu nafotit 25 horkých erotických snímků ujal světoznámý fotograf Mario Sorrenti.

Počátky kalendáře sahají do roku 1964, kdy oddělení marketingu britské pobočky italské společnosti Pirelli (výrobce pneumatik) vydalo kalendář pro klienty firmy jako dárek při příležitosti končícího roku. Prvním fotografem, který pro kalendář fotografoval, byl Robert Freeman, dvorní fotograf skupiny Beatles. Časem se stal kalendář exkluzivním artiklem, je distribuovaný pouze v omezeném množství a je určený hlavně pro vybrané hlavy států, celebrity, umělce a pro VIP klienty firmy Pirelli. Pětadvacet snímků, osmnáct černobílých a sedm barevných, je ukryto v plátnem potaženém albu, tedy ve formátu, který nebyl nikdy předtím použit. Má navíc interaktivní podobu, jeho majitel si může sám vybrat, kterou fotografii přiřadí ke kterému měsíci.

Na snímcích pořízených na Korzice představuje Mario Sorrenti devět modelek: Brazilku Isabeli Fontanu, Rusku Natashu Polyovou, Saskiu de Brauwovou a Laru Stoneovou z Holandska, Američanky Joan Smallovou a Guinevere Van Seenusovou, Polku Malgosiu, Litevku Editu Vilkevicuteovou a Britku Kate Mossovou, a tři herečky - Američanko-Ukrajinku Millu Jovovichovou, Italku Margareth Madèovou a Rinko Kikuchiovou z Japonska.

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

ČTĚTE TAKÉ:
3 recepty na netradiční cukroví

Doporučujeme

Články odjinud