Kam až vás může dovést anorexie

vm
8. února • 1:25

Strašně moc se i líbí, jak se tu mezi sebou hádají většinou lidé, kteří nic takového na vlastní kůži nepoznali (samozřemě nemluvím o všech) a vyměnují si názory, které získali tím, že si něco přečetli, někoho takového znají nebo nějaký takový příběh zaslechli. Nepíšu to vůbec naštvaně spíš s úsměvem. Já sama jsem bulimička (už 9 let) a můžu vám říct, že to vůbec není easy se z toho dostat. Já už taky pomalu vnitřně odumírám...no, můžu říct, že vám všem co tu debatujete závidím..závidím vám to, že umíte normálně jíst. byla jsem u 3 "odborníků" a nic moc mi to nedalo...asi to chce opravdu hodně velkou vůli.
Taky mi můžete věřit, že je to spojeno částečně s rodinou. Je moc moc moc těžký žít s tím pocitem, že se nemůžete najíst, protože hned přiberte. Věřte mi. Já se přejím tak 2x až 3x denně a to je peněz...můj žaludek neumí trávit...úspěšně to před okolím tajím, ale nepůjde to věčně. Studuji a ztrácím sílu, neumím se soustředit déle než půl hodiny a jak nemám pořád něco v puse...je těžký pochopit...to prostě takhle nakoupíte jídlo na týden...a během hodiny ho spořádáte, no a během 10 až 15 minut je zase venku...
absolutně chápu všechny anorektičky, akorát já nemám tu sílu hladovět na 100% tak to řeším takhle...mám 164/46 a nevím jak dlouho to budu zvládat...pořád je mi zima, nedokážu milovat ani být milována. Neustále měním nálady a nesnesu se s lidma déle než 2 hodiny. Zrovna před chvílí jsem se přejedla a byla to vyzvracet. Když to tu tak od vás čtu...tak pokud někdoho znáte, at už bulimičku nebo anorektičku...snažte se jim porozumět, poslouchat je, o pomoc stát většinou stejně nebudou, ale budte jim po ruce, až budou úplně v ...protože až se do toho stádia dostanou, tak teprve tehdy si uvědomí, že sami vlastně moc chtějí být "normální" a začnou pro to něco dělat...S díky vm

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud