Kam až vás může dovést anorexie

Hanka
9. února • 18:27

Lidi, diky všem za podporu. KIKO: chodím pořád k psychologovi. Už jsem tam jezdívala 1x za 2 měsíce, ale teď tam jezdím 1x za 3 týdny. Taky mám chodit na skupinu - tam je víc holek s tímto problémem, ale nějak mi to nevychází se školou. A taky když tam příjdou nový holky, tak mě stahujou, takže tam nejezdím moc často. Samozřejmě, pomoct se jim musí, takže pokud je to tak, že mi to nedělá dobře, tak tam radši nebudu jezdit já. Ale podle mě ten psycholog je na nic, protože tam mluvíme stejně o ničem, akorát mi hlídá váhu a naši jsou spokojení.VM: něco jim se ještě můžem přihodit, ne? Já mám na mailu celý jméno, takže se mi ho tady nechce obvzlášň zveřejňovat. Ale jestli máš nějakou adresu, tak mi ji sem napiš a já se ti na 100% ozvu. Sice jsi sem psala (myslím) poprvý, ale už když jsem ti odpovídala, tak jsem to chtěla nevrhnout.
Taky bych ti něco poradila, jestli dovolíš. No, ale nevím přesně jak to s tebou je. Mě šlo přestat s bulimií vcelku dobře. Ze 3 zvracení denně jsem to omezila na 1 na den a pak 1 za týden a pak to nějak přešlo. Ale u mě je to jiný, takže tím se neřiď.
Ty, co byly se mnou v nemocnici, si to jídlo psaly. Já teda taky, ale jinak. Vím, že pořád mluvím o té nemocnici, ale na mě to zanechalo šrám a nejvíc zkušeností jako tak mám odtamtud. Po čase, když už dokázaly nezvracet, si musely na stůl k sobě položit něco sladkýho a nesníst to. Ale k tomu došla jenom 1 z 5, co tam byly. Ostatní to vzdaly. Bohužel, ale je to tak. Je to děsně těžký, tohle jsem vlastně zkusila i já. Jenže mě se to povedlo "díky" očím anorexie. Ale opravdu DÍKY anorexii, jinak bych to nevydržela.
Já mám psychologa v Olomouci. Není zas tak špatná, mám pocit, že ve svým oboru se vyzná. Ale pořád mám názor, že je to celkem na nic, protože to, že aspoň snídám a o víkendu trochu poobědvám si držím sama z vlastní vůle. I když trochu strachu tam je taky. Nemíním opět prožívat peklo s našema a nemíním skončit v nemocnici. Sice mi 18 je, ale poslat mě tam ještě můžou. Aby nemohli, musím těch 18 dovršit, čili do dne mých 19 narozenin. Mám holt smůlu, no. Kdybych shodila ještě 1,5kg, tak tam jdu zpátky. Naši jsou prostě vymatlaní a nepochopí, že mi to nepomůže....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud