Kam na Silvestra ??

Nevíte ještě kam vyrazíte na Silvestra, nechte se trochu inspirovat, možná některou nabídku využijete. Pokud víte, jak Silvestra nejlépe prožít, napište nám to.

KAM NA SILVESTRA ??

Zde najdete mnoho nápadů a typů, jak strávit Silvestra a pokud víte o nějaké možnosti, nebo pořádáte velkolepou párty a nevíte koho pozvat, napište nám Váš typ.

Tato nabídka platí i pro cestovní kanceláře, můžete zde zveřejnit svou nabídku a zpřístupnit ji tak našim čtenářům. Nezapomeňte uvést odkaz na Vaše stránky nebo alespoň telefon.


Jedinečný silvestr zajižete určitě s CANARIA TRAVEL, který Vás srdečně zve na jedinečný silvestrovský výlet do pouště plné hudby společně s světoznámým francouzským hudebníkem Jean Michel Jarrem.
Více informací se dozvíte na stránkách Canaria Travel www.canariatravel.cz nebo na stránkách http://www.jarre.cz/ . Celá akce proběhne v Gíze, Egypt - 31.12.1999/1.1.2000 a celý večer (respektive 12 hodin) Vás bude provázet samotný Jarre a dalších 1000 účinkujících na 300 metrů dlouhém a 70 metrů vysokém pódiu, které se jako zázrakem zjeví z písku při západu slunce a tajuplně zmizí ráno při svítání...
Vrcholem celé akce bude přesně o půlnoci umístění (pomocí vrtulníku) obří zlaté čepičky (velikosti dvoupatrové budovy) na Cheopsovu pyramidu.

Doporučujeme

Články odjinud