Kam zmizel náš sex?

5 komentářů

Mišpulinka
30. srpna • 22:27

to bych taky rada vedela

maxela
27. srpna • 13:40

Já mám dost chladné manželství. Když nesedí u Pc,tak kouká na psychpatické filmy typu Saw. A to mě vytáčí do vývrtky.Pak opravdu na sex chuť nemám.

carlos
26. srpna • 10:37

No tohle je ale opravdu velký extrém.. Bohužel to moc nesouvisí s vývojem ženské a mužské sexuality. Ale chápu, že to totálně znechutí!

Milea
26. srpna • 10:33

Je to individuální. Mě třeba sex omrzel. Od jisté doby, co partner přišel domů zcela opilý. Napustil si v noci vanu, tam samozřejmě usnul, a ulevil si...sračky plavaly všude kolem něj. Vana přetékala. Mě to nedalo a šla jsem se podívat, proč voda pořád teče? Bylo kolem půl čtvrté ráno. Když jsem viděla tu spoušť kolem dokola, 2cm vody v koupelně, chlap skoro utopený, polomrtvý ve vodě a všude ty sračky. Byla jsem tak nas*aná a zlá...děti naštěstí spaly. Sousedů jsem se ptala pod námi, zda nejsou vytopeni. No byli trochu vytopeni...Kdo by by chtěl pak sex? Já teda ne! A bohužel mám k tomu pořádný odpor, ne jen omrzelost.

carlos
26. srpna • 10:00

Člověka to baví, dokud z toho něco má... ženy to baví často i do vyššího věku, mají z toho totiž v určitém věku mnohem více než chlapi. Tohle není o nějaké lenosti, je to o prožitcích. Kdo je má zanedbatelné, svou aktivitu postupně omezí

Doporučujeme

Články odjinud