Kamarádka je nemocná, ale hlavně na duši. Svým přístupem ničí i mě. Mám ji odstřihnout?

"Zuzka"
18. ledna • 22:13

Všechny diskutující zdraví "předloha". Článek je skutečně až na pár detailů, jako například země mého zahraničního pobytu a několik dalších drobností, pravdivý. Celou naši rodinu a mé skutečné přátele jeho přečtení naprosto šokovalo, sice jsem tušila, že má pisatelka podobné názory, ale něco jiného je věci tušit a něco jiného pak vidět černé na bílém. Má maminka se v rozčilení neudržela a přispěla do diskuze, i když jsem ji prosila, ať to nedělá, nechci řešit soukromé věci veřejně. Na druhou stranu autorka můj život veřejně rozebírá, ač se brání tím, že je celý článek „fikcí“. Nikomu z těch, kdo si ho přečetli a znají mě, ani vzdáleně jako fikce nepřipadal.Má diagnóza je skutečně chronická borelióza a jak helza správně vysvětluje, chronický únavový syndrom je opravdu často její následek. Nemám pocit, že bych byla v nepořádku po psychické stránce, lékaři naopak dost často posílají k psychiatrům právě pacienty, se kterými si neví rady a oni pacienti nakonec velmi často zjistí, že mají neodhalenou probíhající infekci nebo jiný fyzický problém. Nedávno jsem dokonce četla odborný článek, kde byly pacientům s diagnózou klinické deprese prováděny krevní testy a prakticky všichni měli zvýšené některé zánětlivé markery. Děkuji za všechny povzbudivé reakce, především helze, která má úžasné názory a přehled, kočině a dalším. A hlavně své mamince, která je v podstatě mou jedinou oporou, celou dobu mi věří, stará se o mě a ještě mě brání na veřejné diskuzi:)Myslím, že jsem ten článek asi potřebovala, občas mám tendence vidět v lidech to nejlepší a pořád jejich chování omlouvat. Mějte se všichni moc fajn.Anička aka Zuzka

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud