Kamarádku opustil manžel. Teď se snaží zničit moji rodinu

6 komentářů

Villa
8. listopadu • 15:34

Myslím, že vím jak Vám je, máte rádi dotyčnou osobu a ona se zase ráda utápí v lítosti, tohle nedělá kamarádka- ale velice nespokojená osoba sama se sebou. Pomluvy přejdou a lidé si sami udělají obrázek o Vaší bývalé kamarádce, naučte děti-proti tomu zvednout hlavu a vysvětlete, že i takto někteří slabí jedinci ubližují.
Určitě bude lépe, očividně máte skvělou svoji rodinu.
Netrpte se, buďte šťastná, že jste se zbavila nepohodlného člověka pro Váš život.
Přeji Vám najít spřízněnou kamarádskou duši :)

Truda
1. listopadu • 14:31

Co chce autorka ještě řešit? prostě se s tou dámou nestýkat a hotovo. Člověk musí mít srovnané hodnoty - tohle je moje rodina, pomáhám odsud posem, a stop, hranice. Dovolila kamarádce ty hranice překročit, sama jí nabídla území za nimi - a dopadlo to špatně.
Další hranice je, co si k ní může okolí, tedy i kamarádka, dovolit. Laškuješ s mým manželem? Konec, škrtám tě nejen ze seznamu kamarádek, ale i známých, končíme. Jsi nespolehlivá mrcha, která mi chce svést muže a rozbít rodinu, tak pryč od tebe.

itty
1. listopadu • 13:56

Myslím, že domluvy už tady nepomohou, řešila bych to trestním oznámením za stalking, tohle je už moc a když to nejde po dobrém...

Mata69
31. října • 19:01

Já bych za ní asi zašla a na rovinu jí řekla, že tohle už opravdu přehání a že je zralá na odbornou pomoc.

niki.6
31. října • 13:27

Jednou mi vmetla kolegyně do tváře větu, kterou jsem si vypálila do mozku a chovám se podle ní ..... nedělej druhému dobře, nebude ti zle .... a funguje to bezvadně :))).

Silvie.F
30. října • 22:07

Řešením je právník a žaloba za pomluvu.

Doporučujeme

Články odjinud