Kamasutra jak ji neznáte  - inspirace na Valentýna

Kamasutra jak ji neznáte - inspirace na Valentýna

Kama bylo dlouho označení pro hinduistického boha lásky. Sutra znamená návod nebo učebnici. KamaSutra tu ale není jen pro tělesnou lásku a sex. Kamasutra je také ucelená rodina výrobků, která mileneckým párům pomáhá otevírat nové možnosti v utváření a udržování vzájemné intimity a něžnosti v jejich vztahu a to díky stále novým prožitkům a zkušenostem.

Kamasutra – milenecká kosmetika z pohádek tisíce a jedné noci, rozmařilá a luxusní! Kosmetika Kamasutra je vyrobena stoprocentně z rostlinných ingrediencí. Nejsou používány žádné suroviny, které mají živočišný původ a žádný výrobek není testován na zvířatech. Vše krásně vypadá, krásně voní a dobře chutná!

Výrobky Kamasutra lze zakoupit samostatně či v různých dárkových sadách jež neurazí ani ty největší puritány. Dárková balení výrobků KamaSutra potěší oko stylovým a precizním provedením. Každý obal byl navržen s láskou k detailu.

Každý člověk by na svůj seznam erotických zón zařadil něco jiného, proto obecné rady nemohou nikdy dokonale fungovat. Abyste odhalila ty nejpeprnější oblasti na těle svého partnera, zahrajte si na detektiva a prozkoumejte jeho tělo centimetr po centimetru.

Náš tip: Po únavném pracovním dnu Vy i váš partner určitě oceníte sprchu provoněnou regenerující vůní Kamasutra sprchového gelu. Následná masáž některým z ošetřujících Kamasutra krémů zajistí dokonalé uvolnění a může přejí ve vzrušující polibky umocněné příjemnou chutí krému dle vašeho výběru. Pokračovat můžete třeba s luxusním pudrem Honey Dust, který je vyrobený z přírodního medového extraktu a hned v několika vůních. K prášku dostanete štěteček z pravého peří, kterým se pudr nanáší na tělo. Provoníte se, zjemníte a nablýskáte pokožku. Medový prach je opět jedlý, takže vás čeká dlouhá ochutnávka přímo z partnerova těla! Štětečkem pomalu naneste tenkou vrstvu pudru po celém jeho těle. Doteky štětce vzbuzují stejnou odezvu, jako když pokožku hladíte tou nejjemnější kožešinou. Pozorujte místa, která jsou partnerovi nejpříjemnější nebo kde ho to šimrá. Na tyto plochy se později soustřeďte jazykem. Místa, která ho lechtají, totiž často bývají jen převlečené erotogenní zóny! Požádejte přítele, ať si s vámi zahraje dětskou hru "samá voda, přihořívá, hoří", a tím vás nenápadně informuje, kde sídlí jeho zóny rozkoše. Nakonec si vyměňte role a na průzkumnou výpravu vyšlete tentokrát partnera. Pocity z takto načaté noci jsou až příliš cenné než abyste je nechala rozplynout. Jedinečná receptura gelu Pleasure Balm Vám zajistí pokračovaní dlouho do noci, ale to už na tyto stránky nepatří. Více se dozvíte na stránkách Fun Factory.

komerční prezentace

Doporučujeme

Články odjinud