Kamery norského pořadu Big Brother zamíří i do sprch

Kamery norského pořadu Big Brother zamíří i do sprch

Norská televize si od vlastní verze projektu Big Brother slibuje vysokou sledovanost. Protože však podobných či stejných projektů proběhlo ve světě už několik, museli se Norové pochlubit s nějakou strhující novinkou. Rozhodli se proto pro vždy dobře účinkující nahotu a erotiku.

Kameru soutěžícím tak nastraží i do sprch, nehledě na to, co se tam mimo osobní hygieny bude odehrávat.

Sprchy nejsou opatřeny žádnými závěsy a kamery jsou umístěny tak, aby zachycovaly i záběry ze všudypřítomných zrcadel. Případní zájemci, kteří se do soutěže Big Brother budou hlásit, se musí smířit i s tím, že jejich vnady budou okukovat minimálně milióny norských diváků. Zda tělesné přednosti rozhodnou o předčasném odchodu či naopak posílí šance soutěžících, se mnozí jen dohadují.

Autor pořadu Trygve Ronningen z TV Norge ušil na adepty pobytu ve speciálně upraveném domě boudu. O sprchách plných kamer začal mluvit až hodinu před začátkem soutěže! Mnohé soutěžící zdrtil. „Rozhodli jsme se, že soutěžící musejí být natolik otrlí, že jim nebude vadit sprchování před kamerou. Před zrcadla odrážející dění ve sprše jsme umístili několik kamer. Nikdo se tam neschová a v rouše Adamově se bude muset ukazovat celé zemi,“ prozradil jeden z autorů pan Nettavisen.

Šest mužů a šest žen se ve třetí sérii Big Brother, kterou provozuje TV Norge, musí šedesát osm dní mýt za přítomnosti skleněných očí zprostředkovávajících i ty nejintimnější záležitosti lidem sedícím před obrazovkami celého Norska. Mladý muž, soutěžící v Big Brother poprvé, se pobaveně před vstupem do bytu naposledy svěřil veřejnosti: „Je to síla. Ale nevadí. Jen doufám, že každý rozdýchá mou ranní sprchu. Utíkám se tam po noci zchladit a taky tam čekám, až mi opadne ranní erekce.“ (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud