KAMIL (34): Chci zpět svou ženu, zajímá ji jen dcera

SandraN
20. července • 6:33

Shrnuto podtrženo, pan Kamil si tady moc nepomohl a situaci mu to nevyřeší. Na druhou stranu, daly jsme mu možnost kouknout se na věc odjinud. Jistě, pokud si postěžuje kamarádům, kolegyním, dají mu za pravdu. Jistě, Kamile, je to Tvoje právo, mít doma klid, vstřícnost, pochopení, vždyť zajišťuješ rodinu, staráš se, chudáku, a ani se nenajíš, ani si neza.....slušný výraz, samozřejmě, jak jinak. Dítě je obou, dle našeho se pán příliš nepodílí, možná, že nemá dost příležitostí, když není celé dny doma je tak vyšťaven z náročné práce. Mezi námi, koho tady platí za poflakování, bez jakékoli zodpovědnosti, za nevalné nekontrolovatelné výsledky, ať zvedne ruku, ale asi má skutečně větší odpovědnost, než my všichni tady....Jeho žena ji nemá vpodstatě žádnou, jen má na starosti zdraví a život jednoho ročního dítěte. Co je to, že. Jde tu o to, že KAŽDÁ ŽENA SE MUSÍ VYROVNAT S TÍM, ŽE JE MÁMA A ZABĚHNOUT SE. Někomu to prostě trvá. Než se vrátí zas do normálu. Ale asi každá po čase, kdy se nezastaví, se zamyslí, panejo, neměli jsme s dítětem přece jen radši počkat? Volno žádné, pochopení žádné, pomoc nulová, kdy já se kam v klidu dostala, kdy jsem si něco koupila, kdy jsem se naposled celou noc vyspala....Nikdo nemůže pochopit druhého, aniž by si to pěkně vyzkoušel. Proto jedné mé známé společná známá na postesknutí, jak je zacházeno s rodičem na LDN, že ony sestry kolem nich nechodí vyptat se, co potřebují, neprocvičují je, udělají jen nejnutnější a naopak, dají jim prášek na spaní,aby měly večer klid, tak jí moudře odpověděla...holka, kdybys měla na starosti sama celou noc oddělení ležáků, dáš jim tu tabletku taky, nemysli si...Jak říkám, stěžovat si na ženu Kamile můžete u příbuzných či schopnějších kolegyň, které, aby vypadaly lépe, Vám odsouhlasí, že doma stíhají všechno, ale začít musíte tam, kde jsme skončili: u sebe. A to i tehdy, když je Vaše žena líné stvoření, které neumí vzít do ruky vařečku a které na Váš nezáleží. Mezi námi, kdyby mně muž řekl, jede se na luxusní dovolenou, řekla bych mu - s ročním dítětem? To není vhodný nápad. Počkejme dva tři roky, až z toho i ta holka něco bude mít a pojeďme někam blízko na chatu, kde je dostupnost českého doktora. Asi tak.Ona jistě nebyla dychtivá luxusu. Ona Vám chtěla vyhovět. Na úkor dcery, protože myslím takové dítě potřebuje rituály, řád a opakující se jistoty. Vzít maličké dítě někam úplně jinam, než je zvyklé, znamená přidělat si práci. S jídlem, s uspáváním, se vším. Jo, jsou i batolata, co přežijí s rodiči lyžák, ale stejně...ovšem pouze můj názor. Nemusí nikdo souhlasit...

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud