KAMIL (34): Chci zpět svou ženu, zajímá ji jen dcera

Zebruška
20. července • 16:47

A ještě mě v článku dojala věta "Neskromně, ale zcela objektivně si myslím, že já svou roli v rodině plním." Jestli jsem to dobře pochopila, tak on plní roli živitele rodiny a to dobře (píše se tam, že vydělá hodně). A je pravda, že to je opravdu momentálně jeho důležitá role v rodině. Ovšem jeho žena je na rodičovské proto, aby se starala o dítě - a to dle článku taky plní na jedničku a bez chyby! Vypadá to, že je dobrá a starostlivá matka. takže shrnuto, oba dobře plní svou aktuální roli v rodině - on vydělává, ona pečuje o dítě, v tom jsou na tom stejně. takže by mohl napsat, že zcela objektivně jeho žena svou roli v rodině plní. Ale sám vidí, že to nestačí, že k tomu, aby byli spokojení je potřeba ještě projevovat vůči sobě city a mít empatii k druhému a milovat ho a chápat jeho starosti a mít o něj zájem. A zdá se mi, že to nedělá ani jeden. I ten muž, který se tak chválí, v tomto dle napsaného selhává - jemu vůbec nejde o štěstí a spokojenost své ženy, jemu jde o to, aby mu navařila a oblažila ho sexem, a pak se diví, že jí zas nejde o spokojenost jeho. Ona by tu třeba zas psala, jak je hrozný, že je celý den sama na dítě a na všechno a když on přijde domů, tak je mu úplně fuk, co dělala, ani se nezeptá, jak se s dcerou měly, nevidí, že třeba unavená a potřebovala by na chvíli vypadnout sama z domu, chce jenom to žrádlo a sex a jinak je napučenej protiva... A ona přece nefrkne dítě k telce nebo do ohrádky místo toho, aby s ním šla ven jen proto, aby pánovi tvorstva vyvářela teplou večeři. Třeba by si měli vzájemně na rovinu říct, co jim na tom druhm vadí a co jim nevyhovuje,m udělat si takovou hodinku pravdy. Možná by se divili, možná by si otevřeli oči a domluvili se, jak to dělat líp, aby byli spokojení všichni.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud