8
Fotogalerie

Karel Gott má po muzeu i vlastní restaurant

Otevření nové pražské restaurace vzbudilo včera výjimečnou pozornost. Jak jinak, když se podnik ve Spálené ulici bude prezentovat nejen špičkovou kuchyní a víny, ale také VIP názvem: Gott Gallery Restaurant. Objevili se zde kromě Mistra samotného i Lucie Bílá, Miss World Taťána Kuchařová, Ladislav Štaidl a další celebrity. Majitel Jan Moťovský, který vlastní i jevanský Gottland, věří, že známí lidé sem budou přicházet i "jen tak", strávit příjemný večer a dobře se najíst.

Karel Gott (68) je zase spokojený s výzdobou podniku - stěny totiž zdobí věrné kopie jeho obrazů, provedené fototgrafickou technikou na plátně.

Vendula Svobodová

Lucie Bílá

Zpočátku se mu sice myšlenka podniku s jeho jménem nelíbila, ale nechal se přesvědčit.

Kateřina Sokolová, Veronika Chmelířová a Veronika Pompeová

Jan Moťovský a Karel Gott

"Ne, teď určitě nelituji," potvrdil Zlatý slavík Korzu. Prostředí je totiž v jeho oblíbeném stylu art deco a podává se Gottova oblíbená káva značky Dallmayr, pocházející z Etiopie.

Taťána Kuchařová obdržela od Karla Gotta obraz

těhotná Gábina Partyšová-Koktová

Servírované pokrmy potom mají názvy připomínající buď Mistra samotného nebo názvy jeho obrazů. Velmi lákavě zní například slavičí jazýčky z kachních prsíček marinovaných v pomeranči a čerstvé bazalce. Z vín je samozřejmě zvlášť doporučováno to, které dostalo jméno po nejmladší Gottově dceři Charlottce.

zařízení Gott Gallery Restaurantu

Doporučujeme

Články odjinud