Karel Voříšek míří zpět na televizní obrazovky. Která moderátorská krasavice usedne vedle něj? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Karel Voříšek míří zpět na televizní obrazovky. Která moderátorská krasavice usedne vedle něj?

Moderátor zpráv Karel Voříšek se vrací do televize. Nastupuje opět jako hlasatel hlavních zpráv. Jen jeho působiště bude jiné. Místo Novy ho budeme vídat na televizi Prima. Karel se tak vrací po skandálu, kdy na něj prasklo, že údajně spolupracoval s STB. A která z dam nakonec usedne do moderátorského křesla vedle něj?

Oblíbený moderátor Karel Voříšek musel před nedávnem opustit konkurenční Novu za celkem divokých okolností. I když to vypadalo, že cesta zpět už je ztracená, nakonec našel nové útočiště na Primě. Poté se musel rozlousknout ještě jeden "oříšek" - jaká partnerka doplní moderátorský tým?

Klepněte pro větší obrázek

Konkurzem na novou tvář zpravodajství FTV Prima prošla řada známých žen. O místo vedle Karla Voříška se ucházely třeba Terezie Kašparovská, Nicol Lenertová, Monika Valentová nebo Česká Miss Earth Monika Leová. Nakonec ale mohla vyhrát jen jedna. A tou vyvolenou je sympatická moderátorka a herečka Klára Doležalová. Ta na sebe upoutala pozornost hlavně po boku Marka Ebena, v pořadu O poklad Anežky České. Klára Doležalová je vdaná za podnikatele Miodraga Maksimoviče. Mají spolu dvě dcery - devítiletou Natáliu a tříletou Miu.

Novou dvojici bychom měli na obrazovkách vidět do dvou týdnů.

Doporučujeme

Články odjinud