Tereza Maxová

Tereza Maxová

Monika Koblížková
Daniela Peštová
Andrea Verešová
Aňa Geislerová
15
Fotogalerie

Karlovarský festival: Čvančarová zastínila Umu Thurman

Karlovarský filmový festival je v plném proudu. Jeho hlavní hvězdou je sice americká herečka Uma Thurman, veškerou pozornost na červeném koberci na sebe ale strhla její česká kolegyně Jitka Čvančarová.

Jitka Čvančarová dorazila na festival v doprovodu svého manžela, tanečníka Petra Čadka, a ohromila všechny. Pro tuto slavnostní příležitost totiž zvolila tmavě růžové přiléhavé šaty s obrovským výstřihem, ze kterého se dralo obří poprsí. Její pohledný manžel vypadal se vzhledem své manželky spokojený, okolo napěchovaného dekoltu se ale v médiích i na sociálních sítích strhly bouřlivé diskuse. Někteří hereččinu odvahu odsuzovali a tvrdili, že vypadá příšerně, řada lidí ale nad jejím vzhledem jásala a opěvovala ho.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Čvančarová každopádně zcela zastínila americkou krásku Umu Thurman. Ta na slavnostní zahájení dorazila v rafinovaných bílých šatech, které sice také měly lákavý výstřih, ale působily decentněji.

Došlo samozřejmě i k menším módním trapasům, jako například v případě topmodelky Karoliny Kurkové a herečky Zuzany Stivínové, které zvolily téměř stejnou róbu, pouze v jiném odstínu červené. Modelka Andrea Verešová zase v odvážných zelených šatech s vysokým rozparkem odhalila spodní prádlo.

Oblíbenou barvou je letos růžová, kromě Jitky Čvančarové oblékla šaty v různých tónech růžové řada slavných žen, včetně modelky Daniely Peštové, herečky Jany Plodkové, přítelkyně Leoše Mareše Moniky Koblížkové nebo manželky prezidenta festivalu Andrey Bartoškové.

Podívejte se do naší galerie a napište nám, jaké šaty se vám nejvíc líbí!

Doporučujeme

Články odjinud