8
Fotogalerie

Karlovarský večírek proběhl ve stylu black&white: Podívejte se na modely celebrit

KARLOVY VARY - Aniž by se slavné dámy domluvily, na letošní zahajovací afterparty filmového festivalu zvolily róby buď v černé, nebo bílé barvě.

Vymykala se jen moderátorka Gabriela Partyšová (33), která si oblékla zlaté šaty s vlečkou a nemohla v nich pořádně chodit.

Trumfla ji pak první dáma Livia Klausová (67), která šokovala, když přišla v kožichu.

"Ty šaty jsou opravdu nádherné, ale nemůžu se v nich ani hnout. Ještěže tu nejsem pracovně," zavtipkovala Partyšová, která Korzu přiznala, že si večírek po dlouhé době i s manželem Josefem Koktou pořádně užila, protože nedrží v ruce mikrofon.

Podcenily přípravu

Kromě modelek Andrey Verešové a Taťány Kuchařové, které dorazily shodně v bílých róbách, ostatní ženy přípravu na festival značně podcenily. Na shánění šatů se vykašlaly a zalovily ve svých skříních.

"Žádné přípravy jsem nedělala. Jezdím sem za přáteli a užít si festival. Co si vezmu na večírek, není tak podstatné," tvrdila Tereza Brodská, která dorazila i s manželem, fotografem Herbertem Slavíkem.

Ani Miss ČR 2009 Lucie Králová, která přijela s přítelem, bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem, přípravy nedělala. "Rychle jsem sbalila do kufru nějaké věci, protože jsem vůbec nestíhala. A myslím, že mi to v pohodě stačí," prozradila modelka.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud