Karolína (32): Měla jsem poměr se starostou, teď mě nenávidí celá vesnice

Karolína (32): Měla jsem poměr se starostou, teď mě nenávidí celá vesnice

Karolína prožila s Petrem sex na jednu noc. Jenže to ještě netušila, jaká z toho bude aféra. Karolíně asi nezbude nic jiného, než se z vesnice odstěhovat.

Po rozvodu jsem si musela pořídit nějaké bydlení. Zbyly mi peníze, a tak jsem se rozhlížela po nějakém malém domě. Objížděla jsem různé nemovitosti, ale žádná mi nepadla do oka. Až kamarádka mi dala tip na jeden malý domeček u nich v obci. Hned jsem věděla, že je to přesně to, co hledám. Navíc chlapík, od kterého jsem ho kupovala, byl moc sympatický. I já se mu asi líbila, protože z něho padal jeden kompliment za druhým. Petr se snažil být nápomocný i při mém stěhování. Byla jsem mu vděčná a jeho pozornost mi dělala dobře, ale zařekla jsem se, že si aspoň půl roku s nikým nic nezačnu. Potřebovala jsem si dát chvíli oddech a být sama se sebou.

Jenže Petr mi plány překazil. Byl prostě až moc sexy na to, abych odolala, a tak jsme spolu prožili krásnou noc úžasného sexu. Ráno zmizel jak pára nad hrncem. Mrzelo mě to, ale věděla jsem, že to bude tak nejlepší. Měla jsem tolik starostí sama se sebou, stěhováním a zařizováním, že mě vůbec nenapadlo, zjistit si, co je Petr vlastně zač. - Co dělá, kde bydlí, jestli má rodinu a tak... Šlo přeci o jednu jedinou noc a tak mi to přišlo zbytečné. Jenže o to mě pak čekal vetší šok.

Všichni na mě koukali, jak na vraha

Zanedlouho se totiž konala volba nového starosty. A já se nestačila divit, že Petr je mezi kandidáty, a nakonec suverénně vyhrál. Teprve tehdy jsem zjistila, kdo byl ve skutečnosti můj milenec na jednu noc. Úspěšný muž, navíc ženatý.

Bohužel jsem se se vším svěřila své kamarádce, té, která mi dala tip na dům. Ta bohužel nemlčela a vyzvonila mé tajemství celé vesnici. Nejspíš měla vztek, že jsem měla poměr s někým tak vlivným, a pustila to dál do světa.

Drby se samozřejmě roznesly rychlostí blesku. Pak už mě čekalo peklo. Stačila jedna návštěva v samoobsluze. Musela jsem snášet nenávistné pohledy, ale i drsné připomínky, jak kdybych spáchala šílený zločin. Nejdřív jsem se snažila bránit, ale brzy jsem pochopila, že to nemá cenu.

Nejvíc mě ale šokoval přístup lidí k celé kauze. Zlá potvora jsem byla jen já. To já se přistěhovala a hned tu udělala takový rozruch. To já ho svedla a on chudáček za nic nemůže! Přesně to mi také vpálila jeho žena, když za mnou přišla. A Petr? Ten se samozřejmě kvůli svému získanému postu zachoval jako zbabělec. Lidé mu samozřejmě odpustili. Já se bohužel ale budu muset asi zase odstěhovat. Jsem tu prostě černá ovce a vesnice neodpouští.

Karolína T., 32 let

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud