KÁŤA (28): Jsem po uši zamilovaná. Průšvih! Do svého bratrance

Elynor
22. března • 12:17

helza: je obvyklé, že swingers kluby mají někde zveřejněná pravidla, která se sice trošku liší podle konkrétního klubu, ale vždycky tam je obsažena zásada bezpečného sexu. Jinými slovy - nemusíš přinést žádné lékařské potvrzení, ono by to taky nic neřešilo. To je jen papír, a ten snese hodně. Navíc do těchto klubů se chodívá anonymně, lidi se většinou znají pod přezdívkami, a málokdo stojí o to dát všanc své skutečné jméno, takže lékařské potvrzení požadovat by od provozovatele nebylo taktické, to by mu tam lidi nechodili :-) Klub odpovídá za to, že je všude čisto, hygienicky umyto, veškeré pomůcky, které dává hostům k dispozici, jsou taky udržované v čistotě (pomůckami se nemyslí vibrátory, dilda nebo jiné předměty osobní až intimní povahy, takové si buď host donese vlastní, nebo je nechá doma a v klubu se baví jinak), že jsou vyprané ručníky, prostěradla, že jsou pravidelně čištěné a desinfikované vířivky, sauny a další zařízení. A že jsou v klubu na mnoha místech dostupné kondomy v množství větším než malém. Odpovědnost za zdravotní stav je ale na hostech. Tím, že jdu do swingers klubu, na sebe beru odpovědnost, že tam jdu zdravá a nikoho neohrozím, totéž očekávám od ostatních. Jinak by to nemohlo fungovat. Komunita swingerů není zas tak velká, kdo by se nezachoval zodpovědně, ten bude rychle odhalen a už si neškrtne. Samozřejmě je to na uvážení každého, co je ochoten ještě akceptovat, tedy s kým si něco intimního začne a s kým ne. Pokud bych měla sebemenší pochybnost, tak nic nebude, to je jasné, a kdyby se mi jo něco nezdálo (třeba i relativně nevinná věc, že někdo vleze do vířivky a neosprchuje se předtím), tak jdu za šéfem toho klubu a žádám, aby hříšník byl napraven :-) Nicméně to se nestává, on nikdo nestojí o to, aby byl napomínán a za černou ovci. Jistě, může se to zdát jako rizikové jednání. Ale jsme všichni dospělí, a bez určité dávky důvěry v bližní se prostě tahle aktivita neobejde. Není bez zajímavosti, že řada návštěvníků swingers jsou lékaři, a nepřipadá jim to jako nepřiměřený hazard. Mně osobně se ještě nikdy nepřihodilo, že bych při této zájmové činnosti chytila byť pouhou rýmu, a ani neznám nikoho, kdo by utrpěl újmu - s jedinou výjimkou, kdy jeden šikula uklouzl při vylézání z vířivky a zlomil si zápěstí :-)

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud