Kate Beckinsal: Zvětšená prsa? Bože, ne!

Kate Beckinsal: Zvětšená prsa? Bože, ne!

Filmová kráska Kate Beckinsaleová se vyhýbá "naprosto šílené hollywoodské posedlosti plastickou chirurgií". Hvězda snímku Pearl Harbor a Van Helsing tak popřela "nesmyslné zprávy" o tom, že si nechala voperovat prsní implantáty. Třicetiletá Britka tvrdí, že se jí ňadra daří opticky zvětšovat chytře zvoleným oblečením.

"Zvětšená prsa? Bože, ne! Vždycky mě všichni vinili z toho, že jsem si nechala zvětšit prsa, ale ve skutečnosti si ke zvětšení objemu velice dopomáhám jedině spodním prádlem," nechala se slyšet Kate Beckinsaleová. "Mohu vám upřímně říct, že stačí šikovný návrhář a krejčí, aby měla žena dokonalé vnady. Chirurgové jsou zbyteční," tvrdí.

Právě "chytré oblečení" prý umožnilo herečce dosáhnout větších prsou ve snímku Pearl Harbor, v němž zazářila v roce 2001 po boku Bena Afflecka. "Když jsem dělala Pearl Harbor, tak za mnou přišli s nechutným kusem čehosi, co vypadalo jako řízek nebo kus syrových kuřecích prsou, dali mi to do podprsenky a všechno bylo najednou větší. Super fígl, ne?" Kate si ale s "kuřecími implantáty" užila nejen obdivných pohledů, ale také mnoho strastí. Především při natáčení na Havaji.

"Tam to bylo děsné. Bylo tam strašné horko, tak jsem si je na chvíli vytáhla a zapomněla na ně. Ben si toho samozřejmě okamžitě všimnul a poprosil mě, jestli by si je mohl nechat jako suvenýr. Všem se pak doma chlubil, že si přivezl moje vlastní prsa," prozradila s úsměvem Kate Beckinsaleová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud