Kate Hudson: Slávu nesnáším | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Kate Hudson: Slávu nesnáším

Herečka Kate Hudsonová se do slávy narodila. Její máma Goldie Hawnová a nevlastní otec Kurt Russell byli totiž známou hollywoodskou dvojicí. A čtyřiatřicetiletá blondýna si od kolébky zvykala na to, že kamkoli se s rodiči hnula, lidé je poznávali. Také proto se v pubertě zařekla, že sama slavná nebude.

Jenže to se jí nepodařilo. Nakonec vykročila v matčiných šlépějích a stala se rovněž hvězdou hollywoodských filmů a ozdobou VIP večírků.

„Sláva mi rodiče brala. Není to nutně něco, kde si jako dítě říkáte, že je to ohromné. Naopak, máte přesně opačný pocit. Jdete do restaurace, večeříte, chcete trávit čas s rodinou, ale neustále se kolem vás někdo motá a věnuje vám pozornost. Je to narušení soukromí a jako dítě tomu nedokážete rozumět,“ vysvětlovala Hudsonová v rozhovoru pro časopis Sunday Times.

Kate je teď sama matkou. S bývalým manželem Chrisem Robinsonem má devítiletého syna Rydera, zatímco se snoubencem Matthewem Bellamym má dvouletého Binghama. Na dotaz, zda sama zvládá skloubit kariéru a mateřství a má na děti čas, odpověděla jasně: „Když máte důvod, vždycky dokážete, aby věci fungovaly.“

Doporučujeme

Články odjinud