Kate je v porodnici! Prvorozený potomek prince Williama se narodí nejspíš dnes – při úplňku | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Kate je v porodnici! Prvorozený potomek prince Williama se narodí nejspíš dnes – při úplňku

Vévodkyně z Cambridge je konečně v porodnici. Několik dní na ni před Nemocnicí svaté Marie čekají zástupy novinářů, dnes nad ránem se konečně dočkali příjezdu Catherine a jejího manžela prince Williama. Porodní bolesti začala mít po půlnoci a dítě přijde na svět ještě dnes. Měsíc se zrovna nachází v úplňku a ve znamení Vodnáře. Slunce je ve znamení Lva.

Porodníky vede gynekolog Marcus Setchell, jenž byl svého času osobním ženským lékařem samotné královny Alžběty II. A jemu asistuje Alan Farthing, jenž dbá na pohlavní orgány britské panovnice dnes.

„Vévodkyně z Cambridge byla přijata do nemocnice před šestou hodinou ranní. Její manžel ji doprovázel. Přijeli bez policejního doprovodu. A vše se zatím vyvíjí přirozeně,“ potvrdil mluvčí z Kensingtonského paláce, oficiálního sídla Catherine a Williama.

Catherine bude rodit, pokud to dovolí zdravotní stav, přirozeně. Porod není vyvoláván a vévodkyně nebude užívat epidurální lék na tlumení bolestí.

Do poslední chvíle není ani jasné, jak se dítě bude jmenovat. Podle bookamerů má však nejvíce šancí Alexandra, dále také Charlotte, Diana, Elizabeth a Victoria. Pokud se narodí chlapec, pak zřejmě George či James.

Doporučujeme

Články odjinud