Kate Moss čtyři dny pila jen džus, aby mohla nafotit obrázky pro Playboy | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Kate Moss čtyři dny pila jen džus, aby mohla nafotit obrázky pro Playboy

Uběhlo šedesát let od chvíle, kdy mediální magnát Hugh Hefner představil světu nový pánský časopis Playboy. Dnes už je z magazínu stálice a kulaté narozeniny poctila svou nahotou modelka Kate Mossová. Britská kráska za pár týdnů oslaví čtyřicítku, takže focení pro ni bylo také dárkem. Ovšem před samotným focením prý musela držet drastickou dietu.

Čtyři dny se zbavovala toxinů a nadbytečných kil pitím ovocných šťáv. Díky tomu byla pro focení nejen štíhlejší, ale její pleť dostala zářivější vzhled, který podpořil profesionální make-up filmových maskérů.

Kate kvůli detoxifikačnímu programu odlétla do Turecka, kde navštívila sanatorium LifeCo. Tam mohla pít jen ovocné a zeleninové šťávy, aby se tělo rychle zbavilo toxinů. Po focení snímků však uspořádala v Londýně velkou party, na níž se už nekrotila vůbec.

„Byla to ďábelská party. Po tanci na parketu Kate vždycky zamířila přímo do VIP zóny, kde šampaňské teklo proudem. V jednu chvíli si ji pro sebe lapil Philip Green a strávila hodně času také povídáním s Donatellou Versace, vypadala, že si užívá skutečně skvostný večírek,“ píše magazín Grazia.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud