Kate Moss: Je jí už 37 let, ale její hodnota ve světě módy roste

Kate Moss: Je jí už 37 let, ale její hodnota ve světě módy roste

Kate Moss (37) nestačí být supermodelkou a tváří nejluxusnějších značek. Poté, co se stala designérkou několika kolekcí oblečení pro Topshop, kabelek pro Longchamp, kosmetické řady pro Rimmel, se pustila do navrhování šperků.

To, že je o Kate Moss, i přes její neutuchající skandály, stále velký zájem dosvědčuje i zářijová titulní stránka módního časopisu Vogue. Jak je ve světě módy známo, patří zářijové číslo k nejvýznamnějšímu a nejprestižnějšímu vydání z celé sezóny a také naláká největší množství inzerentů.

Kate Moss je zkrátka i ve svých 37 letech stále žádaná a její hodnota ve světě módy neustále vzrůstá. Přestože se odhaduje, že vydělá před 9 miliónů EUR ročně, Kate Moss nezahálí a neustále proniká do dalších odvětví módního průmyslu. Je si dobře vědoma faktu, že práce modelky je časově limitovaná, a tak se pustila do navrhování.

Pro značku Fred, kterou vlastní francouzský luxusní módní koncern Louis Vuitton Moët Henessy, navrhla řadu šperků inspirovaných vlastním tetováním. 22 kousků ze zlata a drahých kamenů je vyvedeno v nadčasových motivech jako kotva, srdíčko, hvězda nebo dorůstající měsíc.

Ačkoli se design šperků nevyznačuje příliš velkou originalitou, jméno Kate Moss jim propůjčuje mnohem vyšší hodnotu: za prsten od Kate Moss utratíte 350 EUR, za diamantový náhrdelník až 35 000 EUR! Kolekce se začne prodávat už od prvního října na internetové stránce www.fred.com.

Foto: www.fashionista.com

Doporučujeme

Články odjinud