Kate Mossová se objeví nahá v magazínu W

Kate Mossová se objeví nahá v magazínu W

Rok potřebovala britská supemodelka Kate Mossová k tomu, aby se ujistila, že je její postava po porodu opět dokonalá a může se ukázat nahá, aniž by do jejích fotek musel zasahovat grafik a retušovat je. Devětadvacetiletá Kate, která loni v září porodila svoji první dceru Lilu Grace, se objeví v rouše Evině na stránkách zářijového čísla amerického magazínu "W". Její fotka bude podle všeho zdobit i obálku časopisu.

"Kate tvrdě pracovala na tom, aby své postavě po porodu dala opět ladné křivky. Je šťastná, že může pózovat fotografům a nebát se, že její fotky budou díky retuši nakonec vypadat úplně jinak," prozradil zdroj blízký modelce.

Mossová pózovala celkem pro devět fotografů, s nimiž vytvořila devět originálních sérií fotek určených na obálku magazínu. Největší zájem ovšem bude určitě o fotky Chucka Closeho, který s jednou z nejslavnějších Britek nafotil kontroverzní akty. Ty najdou čtenáři "W" uvnitř časopisu.

Kreativní ředitel magazínu Dennis Freeman věří, že si "W" tímto krokem získá u čtenářů větší oblibu a zvýší si společenský kredit.

"Kate byla doslova múzou celé naší redakce, od vedení až po fotografy. Chtěli jsme ji pro náš projekt získat za každou cenu, protože je neuvěřitelnou osobností. Je to žena a dítě zároveň. Je rozpustilá, velice přitažlivá, elegantní, inteligentní, zábavná a dobrá a zlá v jednom těle. Je zřejmě jednou z nejkrásnějších a zároveň přirozeně vypadajících žen, a právě to ji dělá zajímavou," dodal na adresu Kate Dennis Freeman.

Kate Mossová a její přítel Jefferson Hack stihli také minulou neděli (3. 8. 2003) pokřtít svoji dcerku Lilu Grace v kostele v Southropu poblíž jejich rodinného sídla v Gloucestershiru. Hosté si pochvalovali nádherný obřad i to, jak se malá Lila klidně chovala. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud