Kate Mossová žije jako jeptiška

Kate Mossová žije jako jeptiška

Na pověstech o nocích probdělých při telefonním sexu, ani o milostných hrátkách, při nichž přijde ke slovu i pozlacený vibrátor, není údajně ani slůvko pravdy. Ve skutečnosti prý topmodelka Kate Mossová (32) vede život plný odříkání. Vinu nese její věčně proklínaný a přesto zbožňovaný partner Pete Doherty.

Před plněním mileneckých povinnosti a uspokojováním Kateiných tělesných potřeb totiž sedmadvacetiletý hudebník dává přednost kouření marihuany. „Kvůli tomu žiji prakticky jako jeptiška a už vůbec nevím, jak chutná sex,“ svěřila se ve slabé chvilce slavná modelka newyorskému oděvnímu designérovi Marku Jacobsovi.

Ten si však pikantní tajemství nenechal pro sebe a ještě zatepla ho prozradil reportérům. I s tím, že Kate by už ráda nápadníkovi, který se zviditelňuje hlavně drogovými aférami, a jako nedávno na letišti Vídeň-Schwechat, také krádežemi v obchodech, dala definitivně vale. Ale pokaždé, když se s ním rozejde, jí Pete tak přesvědčivě vyzná lásku, že ho opět vezme na milost. I když dobře ví, že fyzicky její očekávání zase nenaplní. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud