Kate Winslet: Jméno po manželovi? Nikdy!

Kate Winslet: Jméno po manželovi? Nikdy!

Herečka Kate Winslet se loni v prosinci potřetí vdala. Vzala si synovce miliardáře Richarda Bransona. A přestože se dalšího manželského nezdaru nebojí, rozhodně se nehodlá po Nedovi stát paní Rocknrollovou. Příjmení po muži si totiž nezměnila nikdy a nehodlá to udělat ani nyní. Není důvod.

„Nikdy jsem si nehodlala změnit jméno na Rocknrollová. Nikdy jsem si nezměnila jméno, tak jsem neviděla důvod, proč s tím začít. Docela se mi líbí Kate Winslet. Vlastně myslím, že je to docela nápadité. Jsem na své jméno hrdá, protože jsem ze tří holek a máme také kluka v rodině, takže vlastně jsem jedinou osobou, která bude nést tohle příjmení spolu s mým bratrem, a ten zrovna navíc nemá žádné děti,“ uvedla Kate pro Daily Telegraph.

Winsletová byla před Nedem vdaná za Jima Threapletona či Sama Mendese, režiséra bondovky Skyfall.

„Samozřejmě pořád věřím na lásku. Je tady vedle skvělého jídla a lásky k dítěti. Moji rodiče žijí šťastně v manželství více než čtyřicet let, takže jsem vyrůstala doma v jisté míře sounáležitosti, což pro mě bylo důležité a což si zcela jistě v sobě stále nesu,“ uvedla britská herečka k tomu, že o třetím manželství a jeho zdaru nepochybuje.

Kate má s Jimem třináctiletou Miu a se Samem devítiletého Joa. S Nedem je zrovna těhotná.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud