Kate Winsletovou ničí sex

Kate Winsletovou ničí sex

Po léta se hvězda velkofilmu Titanic Kate Winsletová, která 5. října oslavuje jednatřicátiny, zdráhala účinkovat před kamerou v erotických scénách. Prý z obav, že její tělo je málo atraktivní. Svolila k tomu až během natáčení krimikomedie Little Children, která se našich kinech objeví počátkem příštího roku.

„Vůbec to nebylo tak vzrušující, jak jsem si představovala,“ stěžuje si Kate. Během milostné scény s Patrickem Wilsonem, známým z filmové adaptace muzikálu Fantom opery, měli totiž partie, které diváci nesměli spatřit, přelepeny náplastí. „Během zkoušek i samotného natáčení jsme se proto neustále častovali podobně romantickými poznámkami, jako jsou sdělení, že partnerovi sklouzlo maskování a potřebuje znovu odborně přilepit,“ vysvětluje herečka, která si také postěžovala, že následující den navíc trpěla hroznými bolestmi v oblasti hýždí a zad. „Zřejmě proto, že i v soukromí je značně zdrženlivá a příliš málo trénuje,“ komentovali její nářky cyničtí reportéři.

Na první milostné vzplanutí před kamerou nedokáže zapomenout Kate Winsletová (31). Došlo k němu v kultovním snímku Titanic, kde byl jejím partnerem tehdy ještě téměř neznámý Leonardo DiCaprio.

Mezitím prošla náručí britské herečky řada mužů, ale jak řekla americkým reportérům, na "božského" Lea nedokáže zapomenout.

"Abych s jinými herci mohla točit erotické scény, představuji si, že jsem s ním." Nejhorší to prý bylo nyní při práci na filmu Little Children, kde roli jejího milence hrál Patrick Wilson.

"Jeho tvář bytostně nesnáším, při sexu s ním jsem měla zavřené oči a představovala si, že se mě dotýká DiCaprio," prozrazuje Winsletová. Jak na přiznání reagoval potupený Patrick, není zatím známo. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud