Kateřina Brožová: Chtěla by druhé dítě, ale nemůže sehnat chlapa!

Kateřina Brožová: Chtěla by druhé dítě, ale nemůže sehnat chlapa!

Herečka Kateřina Brožová (43) se prý vůbec nevyzná v mužích. Exmanželovi Zdeňku Tomanovi prý dlouho tolerovala jeho způsob života a exmilenci Peteru Kovarčíkovi zprvu odpustila hrubé urážky.

"Muži jsou úplně jiný živočišný druh! Nevyznám se v nich. Všechno je především o toleranci, o snaze spolu žít a shodnout se na tématech. Soužití možné je, ale musejí oba chtít," zamýšlí se Brožová.

Manželství se Zdeňkem Tomanem podle jejího vyjádření ztroskotalo na různorodosti povah, povolání, výchovy a způsobu života. Přesto to údajně byl velmi silný vztah.

A s Peterem Kovarčíkem, který o ní - kromě jiného - hovořil jako o nejdražším eskort-servisu na světě, se po čase opět spřátelila. Dnes je s ním znovu na nože a nechce o něm už nikdy slyšet.

"Nejsem žádná zlatokopka. Jsem normální žena, která pracuje, vychovává dítě a občas se potřebuje taky schoulit v mužské náruči, přitulit se, postěžovat si," tvrdí Kateřina, ačkoliv hodně mužů, jejichž životy prošla, si myslí pravý opak.

O sexu míní, že je fajn, ale pro životní partnerství nestačí. Hodnot prý potřebuje daleko víc.

Pomalu se tedy smiřuje s představou, že bude mít hodně kamarádů, ale životního partnera už nikdy nepotká. Přesto přiznává, že nijak citově nestrádá, avšak trvalý vztah v současné době nemá. Dokonce se nechala slyšet, že by dceři Kačence ráda nadělila sourozence. Podmínkou však je úplná a fungující rodina.

POŠLETE SVŮJ PŘÍBĚH:
Staňte se přispěvatelkami Dama.cz a vyhrajte luxusní kosmetický balíček!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud