Kateřina Brožová: "Mám erotické sny i noční můry!"

Kateřina Brožová: "Mám erotické sny i noční můry!"

Herečka Kateřina Brožová (40) prozradila, že kromě erotických snů se jí zdávají také noční můry o mučení. "Občas mám erotické sny, mívám i romantické, a zdají se mi také sny napínavé a dobrodružné. Když mě něco trápí, zdává se mi o mučení, nebo že před někým nemůžu utéct a nemůžu křičet ani běhat. Některé sny se opakují, ale bývají dost drastické, jak se třeba něčeho nebo někoho bojím," přiznala Korzu Brožová.

Někdy se půvabné plavovlásce zdává o létání nebo potápění. Ve snu mává rukama a létá, nebo plave pod vodou, proplouvá z uzavřeného prostoru ven, a když se dostane k jedinému otvoru, aby se dostala nad hladinu, díra se zmenší a zachytí ji v pase. Tehdy se Kateřina probudí hrůzou.

Na otázku, co všechno kromě zlých snů ještě nemá ráda, herečka přiznává, že nesnáší závist, aroganci a nepřejícnost. Štve ji, když někdo trápí zvířata a zabíjí je pro nic za nic. Ačkoliv ráda rybaří, nikdy prý rybu nezabila. Z jídla odmítá jen rajskou polévku. Říká o sobě, že je "všehožrout". Doba, kdy Brožová jedla výhradně zrní a jáhly, je prý již minulostí. Přesto přiznává, že naklíčená pšenice nemá chybu, a ještě teď si čas od času nechá naklíčit dokonce i slunečnicová semínka.

"To mě už ale popadá tak jednou do roka. Mám ráda zeleninu a ovoce, nejtučnější jídla nemusím, ale občas si s chutí dám i kachnu s bramborovým knedlíkem. Jinak jím docela málo, protože nic nestíhám. Když se rozhodnu zhubnout, jde to docela bez problémů," svěřuje se Brožová.

Když má výjimečně volno, ráda si čte "Mám plnou knihovnu různých sbírek a literatury faktu. Momentálně ale nemám na literaturu dostatek času. Hodně pracuji a nebo se věnuji dceři Kačence," vysvětluje Kateřina.

Ačkoliv Brožové nedávno dala pořádně zabrat rekonstrukce domu, Vánoce si užila už v klidném prostředí úzkého rodinného kruhu. Připravila salát a rybí polévku, osmažila kapra a napekla pět druhů cukroví se spoustou rozemletých oříšků. Nový rok strávila s dcerou Kačenkou v Rakousku, kde ji učila lyžovat na nových lyžích od Ježíška.

Doporučujeme

Články odjinud