Kateřina Brožová sjížděla Vltavu na kanoi

Kateřina Brožová sjížděla Vltavu na kanoi

Herečka Kateřina Brožová (40) působí dojmem jako by se pohybovala jenom v luxusním salonech. Přesto si dovede sednout do kanoe nebo řídit rekonstrukci svého domu.

"S dcerkou jsme opravdu sjely během dovolené na kanoi Vltavu. Kačence se to moc líbilo. Byly jsme i v Paříži v Disneylandu a potom jsme se koupaly v Orlické přehradě. Teď se chystáme do Řecka. Kačence je už sedm let a po prázdninách půjde do školy. A já si s ní užívám volno, odpočívám a nabírám sily na novou sezónu," svěřila se Korzu Kateřina.

"Loňský a letošní rok pro mě byl velmi náročný. Podepsal se i na mém zdraví, dokonce jsem omarodila. Proto teď mám až do konce srpna - kromě jednoho vystoupení na koncertu Pavla Vítka na Karlštejně - volno."

Muži? Teď ne! Její postava Dagmary v Pojišťovně štěstí byla opředena nejrůznějšími dramatickými zvraty. Také její reálný život byl stále plný nejrůznějších skandálů s muži.

"Teď neprožívám opravdu nic dramatického. Jedině snad rekonstrukci mého domu. Nechávám bourat některé jeho části, předělávám si ho a vylepšuji. Tak na to musím dohlížet."

O svých láskách a často divokých rozchodech teď herečka nechce příliš mluvit. "Nezlobte se, ale o mužích nebudu nic říkat. Zažila jsem krušné chvíle a byla jsem rozpitvávána v novinách jako ženská s cejchem vypočítavé mrchy na čele. Doufám, že to už skončilo," přeje si Brožová.

zleva: Tereza Kostková, Kateřina Brožová a Eliška Balzerová - tisková konference k podzimnímu vysílacímu schématu TV Nova, Praha-Barrandov, 7.8.2008

Doporučujeme

Články odjinud