Kateřina Kristelová: Druhé dítě už mít nebudu!

Kateřina Kristelová: Druhé dítě už mít nebudu!

Začátkem září to bude rok, co moderátorka Kateřina Kristelová (31) porodila svému manželovi, českobudějovickému hokejistovi Martinovi Tůmovi (26), dceru Claudii. A protože ji přes sezonu vychovává hlavně sama a nechce se úplně vzdát své práce, dalšího potomka neplánuje.

"Druhé dítě v mém případě pravděpodobně nebude," svěřila se Katka. S tím, že to pár měsíců po porodu sice říká každá máma, u ní to tak ale nejspíš skutečně bude.

Jednak si chce teď užívat Claudinky a navíc to, jako každá holka, která je manželkou hokejisty, nemá ve výchově dítěte úplně jednoduché.

"Trávím hodně času sama a mít do toho ještě druhé dítě, to by bylo hrozné. Nejsem typ zelené vdovy, která by byla uklizená někde v satelitním městečku za Prahou a starala se jen o domácnost. Jsem poměrně hodně aktivní a na dvě miminka být sama prostě nemůžu. To bych nezvládla. Takže Claudinka zatím stačí," vysvětlila.

Katka i nadále moderuje jako před porodem, a proto je pro ni důležité neustále se udržovat ve formě. Kromě toho, že cvičí pilates a chodí do posilovny, si pořídila i speciální boty na tvarování zadečku.

"Sázím teď víc na pohodu, protože děláme s malou docela velké štreky s kočárkem, takže nosím hodně kecky. Proto jsem si vybrala jedny na formování zadečku. Sice nevypadají úplně tak, jak velí trend, ale myslím, že opravdu fungují. V lese mezi stromy je koneckonců jedno, co mám na nohou. Chodím houpavým krokem jako holka z Pomády," charakterizuje pohledná rodačka z jihočeského Tábora vtipně svou chůzi.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Proč je voda při hubnutí tak důležitá?

Doporučujeme

Články odjinud