Kateřina Kristelová má v lásce má smůlu

Kateřina Kristelová má v lásce má smůlu

Moderátorka Kateřina Kristelová (28) ukončila po sedmi letech kvůli neshodám svůj vztah s hokejistou Lukášem Filipem. Svou osamělost si vynahrazuje prací, ve které se jí daří. Začátkem června vyhrála soutěž o nejkrásnější nohy a porazila zkušené modelky jako jsou Lucie Váchová či Petra Faltýnová. V polovině dubna odletěla do Venezuely nafotit sérii erotických fotek pro červencové číslo Playboye, které 25. června předvedla veřejnosti.

Je bez přítele, ale užívá si to. "Nabídku od Playboye jsem dostala už několikrát, ale vždycky jsem ji odmítla. Nechtěla jsem se svlékat. Rozmyslela jsem si to až na základě příhody, která se mi stala loni v listopadu," říká Korzu Katka. "Tehdy mi na oslavě mých 27. narozenin Dan Holovský z VyVolených strhnul v bazénu plavky a vykoukla mi bradavka. Hned druhý den se to samozřejmě objevilo na titulní straně jednoho bulvárního deníku. Tehdy jsem se rozhodla, že když už mě může vidět každý kopáč, který se v poledne opře o lopatu, tak se nafotím nahá alespoň za peníze," vysvětlila své rozhodnutí Kristelová.

Konkrétní částku, kterou od Playboye dostala, tají. Jediné, co prozradila je, že jde o šestimístné číslo.

Obálku časopisu jí do Solidní nejistoty přišli pokřtít frontman kapely Kabát Pepa Vojtek s přítelkyní Jovankou Skrčeskou a zpěvák Sámer Issa. Sama Kristelová je s fotografiemi naprosto spokojená. "Ty fotky jsou opravdu vkusné, a to je to, o co mi šlo," říká.

Focení mělo původně probíhat v Thajsku. Kvůli tomu, že by se zde moderátorka ale nemohla odhalit, se ale nakonec jelo na venezuelský ostrov Isla Margareta.

"Chtěla jsem fotit někde u moře, kde nebude problém se svléct. Nechtěla jsem továrnu ani skleníky, a to mi produkce splnila," dodává spokojeně Katka.

Doporučujeme

Články odjinud