Kateřina Kristelová: Plastiky jsou kravina!

Kateřina Kristelová: Plastiky jsou kravina!

Moderátorka Kateřina Kristelová (25) si na nedostatek práce nemůže stěžovat. Do povědomí divácké veřejnosti zapsala nejprve jako průvodkyně hitparády t-music na TV Prima a nyní má na Óčku módní show. Pro Českou televizi úspěšně uváděla s Jiřím Kornem soutěž Eurosong, a je pravděpodobné, že ji na veřejnoprávní televizi budou diváci vídat častěji.

Kateřina je zásadní odpůrkyní plastických operací, liposukcí a nejrůznějších umělých způsobů, jak si vylepšit postavu. Spoléhá na cvičení a správnou životosprávu a při pohledu na její figuru vše naznačuje tomu, že v jejím případě je to správná volba. Zastává i zásadu, že ani s používáním různých šminek se to podle ní nemá přehánět. "Vůbec se mi nelíbí umělá ňadra a považuju takové věci za absolutní kravinu," říká bez servítků, "Já bych do toho nešla. Cíle našeho života by měly být zcela jiné. Samozřejmě, že když pánbůh nadělí člověku nějaký výrazný defekt, třeba v podobě rozštěpu patra, nebo se mu přihodí úraz, tak proti vylepšení nic nemám, naopak, ale jinak je to zbytečnost," prohlásila zcela rezolutně půvabná blondýnka, mimo jiné také studentka andragogiky.

Kateřina také výrazně dbá, aby její líčení odpovídalo tomu, kde se bude ten den pohybovat. Výrazně odlišuje, jak se upraví na večer do společnosti a jak na hokejový zápas, když se třeba jde podívat na to, jak si vede na ledě její přítel, hokejista Lukáš Filip.

Kateřina si prostě myslí, že když se někdo příliš zabývá svým zevnějškem, tak za tím něco vězí.

"Podle mého názoru, když si někdo na svém těle nechává neustále něco opravovat, tak to u normální zdravé ženské signalizuje, že něco není v pořádku ne s jejím tělem, ale v její palici. Jsem přesvědčená, že to značí narušení psychiky," tvrdí.

Doporučujeme

Články odjinud