Kateřina Kristelová: Úplně nahou mě nikdy neuvidíte!

Kateřina Kristelová: Úplně nahou mě nikdy neuvidíte!

Moderátorka Kateřina Kristelová (28), která se nedávno rozešla se svým přítelem hokejistou Lukášem Filipem, se stala červencovou playmate časopisu Playboy. Fotografie, které nafotila v průběhu června na venezuelském ostrově Isla Margarita, však ukazují pouze její vnady od pasu nahoru.

"Vždycky jsem tvrdila, že se nikdy svlékat nebudu. Tohle nebyla první nabídka, kterou jsem od Playboye dostala. Nejdřív jsem to chtěla zase odmítnout, ale poté co mě vyfotil bulvár s ňadry venku a viděl to prakticky každý kopáč, jsem se rozhodla, že to alespoň zpeněžím a nabídku jsem přijala," vysvětlila Korzu Kristelová.

Žena s nejkrásnějšíma nohama v Česku, která za sebou v soutěži nechala modelky jako Petru Faltýnovou nebo Lucii Váchovou, má teď kariéru pořádně našlápnutou. V jednom má ale jasno. "Od pasu dolu se nikdy svlékat nebudu! V Playboy jsem se odhalila jenom od krku do pasu a myslím, že to bohatě stačilo."

Proslýchá se, že moderátorka za focení dostala něco okolo čtvrt milionu korun. Přesnou částku prozradit nehodlá.

"Pouze můžu potvrdit, že to bylo v řádu sto tisíců. Šla jsem do toho jednak proto, že dělat fotky pro Playboy je prestiž, ale lhala bych, kdybych řekla, že peníze v tom roli nehrály. Hrály. A kdo říká, že to dělá jenom pro prestiž, tak kecá," tvrdí Kristelová.

Fotografie přišli koncem června pokřtít do Solidní nejistoty frontman skupiny Kabát Pepa Vojtek a zpěvák Sámer Issa. Sama Kristelová je s fotkami naprosto spokojená.

Kateřina Kristelová a Sámer Issa - křest časopisu Playboy se snímky Kateřiny Kristelové, Solidní nejistota

"Myslím, že ty fotky rozhodně nejsou průšvih. I když někdo je určitě zkritizuje, což je v mém případě naprosto běžné, protože já vzbuzuji velmi rozporuplné reakce. Buď mě lidé zbožňují nebo zatracují. V případě těchto fotek si ale myslím, že tu platí kritérium vkusu. A o to mi šlo. Nejsou trapné ani vulgární, jsou opravdu hezké," chválí práci fotografa Vladimíra Štrosse.

Kateřinu teď po dlouhé době čeká volné léto bez přítele. "Červenec mám trochu volnější a jelikož jsem se po sedmi letech rozešla, tak si trochu uspořádám soukromí. Plánuji dovolenou někam k moři, ale prozatím to vidím na dámskou jízdu," tvrdí moderátorka.

Doporučujeme

Články odjinud